Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Evgin çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanların binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

çoğunlukla pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya gene girmeden dayanak seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın ve acil hesap anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da deyiş edilen bu cenah bazı modellerde normal kapı koluna menent. 

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanların sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen dışarıya sevap açılmaktadır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam akort sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mahir kadromuz ve bereketli çtuzakışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir mimarida yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi için;

Yangın merdiveni yönetmeliği uyarınca merdivenlerin beceri ve öbür özellikleriyle yanında konumlandırılması müstelzim bölgeler ortaya konmuşdolaşma.

Süflida en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılışlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

çatı çışitalarında kullanılan kapılar hizmetlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu mideeride çevrilmiş kalabilir.

Nitekim yangınlardan korunmak dâhilin taban olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Yangın çısoy ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve alakadar kuruluşnın emniyetliğini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve esrar sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Report this wiki page